Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

3. marraskuuta 2012

Lehtijuttu!

Hiphei hellurei. Niin ne mun lupaukseni aktiivisemmasta kirjoittelusta taas tuli ja meni! No, nyt intouduin kirjoittamaan jostain kumman syystä, vaikka veikkaankin, ettei tätä enää kukaan lue. :D

Muskari on nyt ihan Minjan (ja mun!) juttu. Siis se on ehdottomasti viikon kohokohta. Mun kohokohtani on joskus ens kuussa. Ehkä. Meidän perheestä tehtiin juttu Meidän perhe -lehteen! Nyt on vaan pikkusen epäselvää mulle, ilmestyykö se juttu nyt marras- vai joulukuun numeroon.. Toimittaja sen kyllä mulle kertoi, mutta arvatkaa vaan muistanko? No, kyllä sen sitten huomaa, kun lehti tipahtaa postilaatikosta. :D Mutta voin mainostaa täällä lisää sitten, kun juttu on ilmestynyt, enhän mä etukäteen viitti paljastella 8)

Vietettiin siis yhteisiä synttäreitä miehen kanssa, ja kutsuttiin sukulaisia kylään. Sopivasti Minjan nimipäivänä. Siinä menikin siis kolme kärpästä yhdellä iskulla. Kameran puutteen vuoksi en (tietenkään) saanut mitään kuvia mistään tarjoiluista, mutta hyviä oli! Leivoin itse täytekakun (banaani-kermavaahto täytteellä, ja päälle viinirypäleitä), sekä kinkkupiirakan, että juustokakun. Kaupasta sitten ostettiin parit pasteijat ja makeat- sekä suolaiset keksit. Ens kerralla kun jotain juhlitaan, muistan kutsua ihmiset muutamassa osassa, enkä suinkaan kaikkia kerralla. Vaikka meillä onkin suhteellisen iso asunto, ahdasta tuli. Alkuperäinen idea oli, että olisi kiva kutsua mun ja miehen sukuakin vähän yhtäaikaa meille kylään. Minja sai lahjaksi vaatteita, lämpösen lampaantaljan talveksi, sekä muutamia uusia leluja. Minä ja mies saatiin sitten uus tv, ja muutama lahjakortti.

Apua! Meidän tyttö on kasvanu ihan älyttömästi! About seitsemän kuukauden ikäisenä (tuossa kolmisen viikkoa sitten) se keksi ryömimisen ihanuuden. Sen jälkeen mielenkiintoisimpia leikkikavereita olisivatkin sähköjohdot, kissojen ruokakipot sekä -hiekkalaatikot. Me ollaan miehen kanssa tehty täällä mitä kummallisimpia virityksiä, jotta oltaisiin saatu turvallisempi koti tuolle neidille :D Viikon verran tuo tyttö on keksinyt myös istumaan nousemisen mahdollisuuden, ja sitähän on sitten harjoitettava joka välissä (ja taputukset päälle).

Mä sitten onnistuin sortumaan nettishoppailuun, vaikken oo siitä aiemmin juuri välittänytkään. Oon ilmeisesti mainosten "orja", ja narahdin tähän, ja siinä on vielä maailman ärsyttävin mainoskin! ...Mutta kun löysin sieltä niiiiin ihanan talvitakin ja housut ja paitoja jajaja... :D Jep. Meillä mies kiljui lähes yhtä hienosti, nähdessään laskun loppusumman, kuin tuo mainoksenkin kaveri.

Minjalla on nyt puhjennut kaksi ala etuhammasta. Ylähampaatkin vissiin pikkuhiljaa tekee tuloaan, ainakin neidin käytöksestä päätellen.. Meillä menikin viimeinen kuukausi kivasti yöt huutaen. Kunnes vihdoin keksin, mikä sen aiheutti. No, kaura. Hienoa, vaihdettiin sitten pikaisesti riisipuuroon, ja jälleen uni maistuu täysien öiden verran!

Juu. Yritin sitten lisätä muutaman kuvankin kännykältä koneelle, mutta kone temppuilee taas siihen malliin, että hyvä jos saan edes tän postauksen ihmisten ilmoille 8)

Sitten olisi Minjan viimeisimpiä neuvolakuulumisia! Eli suluissa 6kk neuvola, ja toiset 7kk.
(66.5cm) 70,1cm
(7640g) 8270g

Iso tyttöhän tuo on! Ja niin aurinkoinen ja sosiaalinen. Ei saa muut suunvuoroo! Tiistaina onkin sitten neuvolalääkäri, saatiin aika tytön yskän takia. 8kk iässähän on myös lääkärintarkastus, saa nähdä ehtiikö lääkäri tekeen sen samalla käynnillä (saatiin tavallaan "ylimääräinen" aika), vai meneekö seuraavan viikon tiistaille sitten :)

Meidän ohjaustyö oli järjestänyt tänään jonkun Pyhäinpäivä askartelun meidän neuvolalla. Askarreltiin siellä koko perheen voimin joulukortteja. (Ja me Minjan kanssa salaa yks isänpäiväkorttikin!) Siinä meni muutama tunti kivasti rupatellen muiden äitien ja isien kanssa. Olihan siellä vähän jouluista purtavaakin tarjolla :)
Käytiin miehen kanssa myös kaksin syömässä tänään. Miehen äiti tuli hieman ennen neljää meille Minjan kanssa, ja päätettiin lähteä sitten syömään. Oltaisiin haluttu mennä leffaan katsomaan Paranormal Activity 4, mutta ylläripylläri, ettei siitä ollut päivänäytöstä juuri tänään. No, syöminen olikin ihan hyvä vaihtoehto :)

Jaaha. Kai sitä täytyy sitten mennä keittämään vaikka kahvit siskokullalle, kun se lupasi vielä tulla käymään kylässä. Pahoitteluni (jälleen) pitkästä postaustauosta, ja erittäin tylsästä postauksesta. Mä lupaan, taas, panostaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti