Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

1. syyskuuta 2012

Sekametelisoppa.

Jep. Otsikko tulee hyvin kuvastamaan tulevaa postausta..

Viime postauksessa taisinkin mainita jotain ristiäispostauksesta, mutta nyt suursiivouksen yllyttämänä päätinkin vähän avata ovea meidän asuntoon. Ihan vaan sen takia, että meillä kerrankin on melkein siistiä! :D Kun mä tulin raskaaksi, me asuttiin hissittömän talon kolmannessa kerroksessa. Vaunuvarastoon oli myös rappuset, jotka olisi vaunujen kanssa tulleet aika tuskalliseksi. Päätimme laittaa asunnon vaihtoon, mikä tavallaan oli harmillista, koska vanha asuntomme oli vuokrattu yksityiseltä, ja saimme remontoida itse siitä juuri mieleisemme. Nykyistä asuntoa vuokraa taas suurempi firma, ja hyvä että täällä saa porata reikää seinään ilman lupaa.. Parhaamme mukaan ollaan kuitenkin yritetty saada tästä mukava ja kotoisa. Minjan huonetta en viittinyt lähtee enää kuvailemaan, koska neiti jo tyytyväisenä nukkui sängyssään. Mutta...

Meidän olkkari. Uus sohva saatiin eilen, käytettynä. Mä olisin halunnut jonkun kivemman värisen, tyyliin mustan/beigen/harmaan/ruskeen jne. Mutta kun ilman saatiin tuo sininen, niin ilman muuta otettiin! ..Ehkä sitten joskus. Tvhylly on myös menossa vaihtoon mahdollisimman nopeasti. Mielellään johonkin Ikea rotiskoon. :D (hups, tuo spiderman viiri on jääny tuonne näköjään vahingossa :D)

Sitten meidän tylsääkin tylsempi makkari! :D Siis meillä tapahtui viikonloppuna sellanen järjestelymuutos, että Minja sai oman huoneen. Ja tottakai se sai meidän asunnon isoimman huoneen. Meille kun riittää makuuhuoneeseen sänky, ja tv, tietenkin. Miehen xboksi jäi myös sattuneesta syystä (en anna siirtää sitä olohuoneeseen) tuonne. :D Tämä ensimmäinen kuva siis ovelta päin, ja seuraava tuolta ikkunan puolelta kuvattuna.


Sitten keittiö, jossa meillä on älyttömän vähän pöytätilaa, ja muutenkin tuo on aika snadin kokoinen, mutta hyvin me mahdutaan miehen kanssa sinne molemmat kokkaamaan. Mä jotenkin kierosti tykkään tuosta keittiön värimaailmasta. Astianpesukonekin on vielä puolivaiheessa asennusta, kuten huomaa tuosta koneen ja pöydän reunaan jäävästä usean kymmenen sentin raosta. Tuntuu että täällä asunnossa on kaikki kesken. Mur. Tässä ylempi kuva ikkunasta päin kuvattuna, ja alempi ovelta. Tuo keittiö on siis eteisen päässä, vastapäätä olohuonetta (keittiön ja olohuoneen "välissä" on wc), ja keittiön vieressä tuo meidän makuuhuone. Minjan huone sitten on toisessa päässä eteistä, ulko-oven vieressä vasemmalla.

Minden nenänniistäjäkin jäänyt tiskipöydälle! 
Sitten meidän älypieni vessa. Jeesus, mä en voi ymmärtää, minkä ihmeen takia tässä yli 70 neliön asunnossa on tuollanen koirankopin kokonen wc.(Ja miten mä keksinkin kaikesta jotain negatiivista, vaikka kauheesti tykkään tästä asunnosta?? :D) Ylemmässä kuvassa näkyy meidän Minjan vallottama osuus. Pesukoneen päällä käy, toistaiseksi vielä, kätevästi vaipan- ja vaatteiden vaihdot, sillonkun niitä ei suoriteta lattialla, sohvalla, tai muussa ergonomisessa paikassa! Ikeasta ostettiin tommonen perus puuhylly väliaikaseksi tuohon kaikille Minjan hygieniatarvikkeille. Aika näppärä, kun kaikki on käden ulottuvilla.Vaippoja ostettiin ihan muutama paketti tarjouksesta. Pitäis riittää hetkeks.


Tuossa hoitotason vieressä olevassa kaapissa sitten kätevästi säilötään puhtaat pyyhkeet, pesuaineet, hiuslakat, ym roipe, jotka eivät ole niin aktiivisesti käytössä. Kissojen hiekkalaatikkoon mulla menee hermo, kun tuo vessa on niin pieni, ja meidän kissat sen verran epäsiistejä, että sitä hiekkaa on aina joka paikassa.

Joo, yleisesti ottaen tää asunto on oikeesti tosi kiva, mutta ainahan mä löydän jostain jotain nokan koputtamista. Minjan huone ja eteinen nyt jäi esittelemättä, mutta eipä niissä juuri mitään mielenkiintoista olekaan. Eteisessä nyt ainakaan, ja Minjan huone on pahasti kesken. Vaatehuonekin meiltä löytyy, mutta sitä ovea en uskalla edes avata. Parvekekin on sen verran tylsä, että antaa olla :D

Minjalle on ruvennu pukkaan hampaita. Alkuviikko ollaan kitisty yöt ja päivät läpeensä! Viime yö ja tää päivä on ollut jo huomattavasti paremmat, ja syy piileekin todennäköisesti siinä, että ensimmäinen hammas on aikalailla läpi. Mun pikkuvauvasta tulee isotyttö ihan huomaamatta! Kohta se jo kävelee, menee kouluun ja muuttaa pois kotoo :D Jostain kumman syystä neitiin on iskenyt myös pieni flunssa. Tai en mä tiedä johtuisko se noista hampaistakin, mutta nokkaa saa olla niistämässä jatkuvasti. Kuumetta ei ole onneks nostanut, mutta panadoliin on jouduttu turvautumaan muutamana iltana..

Me päästiin muskariin! Sinne mennäänkin Minden parhaimman kaverin, Herra R:n kanssa ens keskiviikkona ensimmäistä kertaa!
Minja ja Herra R.
Me ei millään maltettais odottaa!

Kun mä alotin tän postauksen rustaamisen tunti sitten, mulla oli mielessä vaikka mitä aiheita, mut nyt pää lyö tyhjäääääää. Tässä kuussa tulossa on mun sekä miekkosen synttärit (Minden puolivuotispäivää tietenkään unohtamatta). Ja tänään jo mä mietin kuumeisesti, mitä mä leipoisin tuossa parin viikon päästä ^^

Palailemisiiiin!

1 kommentti:

  1. kivan näköinen koti =) ! Teillä näyttäis olevan melkein saman ikäinen pikkuinen kuin meillä :)
    Jäänpä seurailemaan teidän kuulumisia :)

    VastaaPoista