Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

13. syyskuuta 2011

Kiirettä pitää!

Kamalaa, miten ihminen voikaan olla työttömänäkin muka näin kiireinen.. :D Mistä alottaisin..? Joo, kävin eilen työkkärissä sanomassa, että nyt ei jaksa enää olla kotona. Huomiseks sitten hoidin itelleni haastattelun harjottelupaikkaan nuorten parissa. Se antaa lisää hyvää työkokemusta, jos haluan lähihoitajaksi. Toki, tänään juuri laitoin ammattikorkeaan hakupaperit, sairaanhoitotyön sv:hen, Tampereelle ja Poriin, mutta noihin on kuulemma aika vaikee päästä, jos ei ole kouluttautunut ensin lähiohitajaksi. Noo, eräskin tuttu aloittai amkissa sairaanhoitajan opinnot tänä vuonna varasijalta, lukion käyneenä. :) Ehkä mullakin voisi tärpätä.
Niin, munhan piti jatkaa eilen lähiohitajaopintojani, mutta viikko sitten soitin tälle opolle, ja hän sanoi että on jo aika täyttä, ettei vapaita opiskelupaikkoja varmaan enää ole. Lupasi tsekata vielä mun hakemuksen ja soitella takasin päin, mutta eipä oo taas viikkoon siitä akasta mitään kuulunut..

Eilen sain mummulta myös toivomani piirakkavuoat, jotta voin leipoa synttäreilleni kinkku- ja mustikkapiirakat! Jee. Niiden lisäksi ajattelin pyöräyttää vielä kermakakun, en vaan tiedä mitä laittaisin koristeeksi.. Äiti ehdotti viinirypäleitä (tulisi edulliseksikin), mutta mä haluaisin karkkia. Ylläri :D Kauheesti saa rahaakin tuhlattua tommosiin turhuuksiin, kun synttärit.

Joo, tänään herättiin meidän mittapuulla, suht ajoissa, ennen yhdeksää. Oltiin ihan valmiit lähteen TAYSiin vauvaperhetyöryhmän palaveriin. Päästiinkin sinne perille ihan ajoissa, ja istuttiin aulassa, kunnes rupesin ihmetteleen, kun ei meidän neuvolantätiä, eikä koko osaston henkilökuntaa näkyny missään. Kattelin sitten kalenterista, että ihan oikeeseen aikaan oltiin paikalla, mutta vääränä päivänä. No, huomenna uus yritys. Sen siitä saa, kun yrittää ulkoo muistaa kaiken :D

Jassoo, eiköhän sitä oo kaikki olennaiset asiat käyty tälleen pikapikaa läpi!
Nyt käpertyyn tonne sohvalle miehen kainaloon, ja kattoon joku lällynlää leffa, jos vaikka vähän itkettäis taas.

1 kommentti: